SRT eBook slaví první měsíc na světě

24.11.2014 22:35

Dnes je tomu měsíc, kdy 24. 10. 2014 vyšel oficiálně první eBook svého druhu s názvem "Jak si trvale zlepšit zdraví aneb Rozšíření znalostí práce SRT pro léčení sebe i druhých" od Davida Lavičky. Těší se velké oblibě a za tento první měsíc k nám přišlo velké množství pozitivní odezvy na informace a tipy, které obsahuje. 

Vaše nejčastější odezvy jsou "to jsem přesně hledal", "něco takového mi chybělo" nebo prosté a jednoduché "Díky, díky, děkuji".

Ty z Vás, kteří si eBook ještě nezakoupili, by mohla zajímat informace, že v prosinci bude probíhat soutěž - budete moci eBook vyhrát a nadělit si ho tak třeba pod stromeček :o) Proto, pokud máte o eBook zájem, vřele doporučujeme se občas podívat na www.srtnazdravi.eu, kde se brzy objeví podmínky pro vyhrání eBooku. Také je velice pravděpodobná nějaká akce na eBook ke konci roku. Proto neváhejte a mějte vždy aktuální informace ze stránek věnovaných eBooku nebo z facebookové stránky.

V případě, že ještě váháte a nejste rozhodnuti, zda by pro Vás mohl být eBook přínosem, zkuste si stáhnout ochutnávku. Tím se také přihlásíte k odebírání tipů a novinek a informací ohledně akcích spojených s SRT po celé ČR  -a to vše zdarma. Můžete tak znovu posoudit, jestli informace v eBooku jako takovém by pro Vás mohli mít tu správnou hodnotu pro jeho zakoupení.

Kdybyste chtěli eBook zakoupit rovnou, stačí jít na stránky a zakoupit ho vyplněním prodejního formuláře.

Na každý nákup eBooku platí 30-ti denní záruka pro vrácení pěnez, pokud seznáte, že eBook Vám není ničím přínosný a nesouhlasíte s informacemi v něm uvedenými.

Autor eBooku navíc poskytuje bonus v podobě asistence při řešení Vašich dishamornií, pokud máte obtíže či problémy si dané věci vyčistit a napravit sami. Vše je podrobněji rozepsáno na stránkách eBooku.

Budete-li se chtít i s dalšími podělit o své zkušenosti s eBookem, napište svůj názor tady nebo tady. Jinak se mějte přímo výborně a užívejte si podzimní čas, jenž nás připravuje na zimní odpočinkové období :)

- Vaše Karolína